Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vilém.x

11. 4. 2011 0:21
FCB pojem

http://www.youtube.com/watch?v=8UouP8cRYZ8&feature=feedlik

Doporučuju se podívat. Trošku opačný názor .-) Jinak já chápu, že fcb může urychlovat někomu práci a jako průzkum trhu zadarmo funguje opravdu skvěle, ale pro spoustu lidí není moc užitečný.

Někdo, kdo má 4500 přátel a strávi deně 5 hodin řešením komentů  by fcb měl radši rychle zrušit. Není záhadou, že označení máš 527 přátel je směšně. Každý takový člověk ve skutečnosti nemá 527 přátel, ale má tak 3 přátele a z nich má jeden fcb. Vážně by neškodilo, kdyby tam byli tlačítka na přítel,známí, spolupracovník a podobně.

0 0
možnosti

comme il faut

4. 3. 2011 22:57
Chcete si opravdu obohatit život?

Vypněte počítač.

0 0
možnosti

martinuhlir.blog.idnes.cz

4. 3. 2011 23:08
Re: Chcete si opravdu obohatit život?

Díky za tip, uznávám, jednou zač je to opravdu potřeba udělat. MU

0 0
možnosti

dino_na_idnes

4. 3. 2011 22:49
Tak nevím,

nějak mi přijde, že všechny Vámi jmenované důvody (alespoň v mém případě) mnohem lépe zastoupí specializované weby, tedy liché body určitě, druhý mě spíše nezajímá (mé záliby ani práce nejsou konfliktního charakteru, případný rozpor je leda "zajímá mě" vs. "nezajímá mě") a čtvrtý bod jsem příliš nepochopil.

Uvidím, co dalších pět bodů, ale zatím spíše nic než moc.

0 0
možnosti

martinuhlir.blog.idnes.cz

5. 3. 2011 9:12
Re: Tak nevím,

Dobrý den,

ano to je dost dobře možné, Facebook nemá alternativu na poli obecných sociálních sítí, kde mu může těžko někdo konkurovat. Cesta může být právě ve specializaci, kde daný web už svoji strukturou, může být pro konkrétní komunitu více vhodný a užitečný než FB. Největší výzvou podle mne pro ty komunitní weby je zajistit to, aby se lidi pravidelně vraceli. V tomhle ohledu má FB nespornou výhodu. Kritickou hranici v ČR překročil již zhruba v polovině roku 2009 a podle mne není jen webem a stal se novou platformou komunikace na dálku: (krom jiných) mail, mobil, skype a facebook....

0 0
možnosti

Sergeant survived

4. 3. 2011 19:56
0 0
možnosti

martinuhlir.blog.idnes.cz

4. 3. 2011 20:03
Re: Skutečně?

Dobrý den, ano skutečně platí, že jaký Facebook si uděláte, takový jej budete mít! :-) Nejvíc pochopitelně závisí na tom, koho si pozvete za přátele (a komu na nabídku přátelství kývnete). FB má nicméně poměrně inteligentní algoritmus zobrazování novinek na stránce novinek, pokud nebudete dlouhodobě reagovat na statusy přátel, kteří postují jen slaboduché příspěvky (a la co měli k snídani), tak se vám přestanou zobrazovat, respektive lépe řečeno přednost zobrazování dostanou příspěvky od lidí, se kterými v interakci (vzájemné inspirace) jste. Jak jsem zmínil v článk, geniální :)

Mějte se, Martin Uhlíř

0 0
možnosti

rebereb

4. 3. 2011 18:04
Také jej může obohatit o předané informace

policii. Není pro ni těžké zjistit s kým se na FB setkáváte, které jiné navštěvujete, na čem se s jinými domlouváte, čemu "držíte palce". Během relativně krátké návštěvy Vašich dat na FB zjistí kdo jste! I to je FB a policie všech zemí se směje!

0 0
možnosti

martinuhlir.blog.idnes.cz

4. 3. 2011 18:08
Re: Také jej může obohatit o předané informace

Dobrý den, této otázce se budu zabývat ve druhé části, každopádně jistě máte pravdu, těm lidem, kteří podnikají nelegální činnost nedoporučuji s o ní domlouvat na Facebooku, v mailu ani mobilem... ale há bych šel dál, já bych jim doporučil, ji nepodnikat vůbec! :-)

Mějte se, Martin Uhlíř

0 0
možnosti