Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cara al sol

12. 5. 2011 7:59
Demokracii ohrožují

"demokratičtí" politici. Mimochodem, Churchill býval velikým obdivovatelem Duceho a mezi jeho přátele patřil třeba sir Oswald Mosley. ;-)

0 0
možnosti

kladivo a srp, naroste ti hrb

10. 5. 2011 22:49
Máte ode mě karmu, ale s malou výhradou.

Váš článek i použité video, to vše mě bezesporu zaujalo.R^:-)

Jen bych k těm komunistům a neofašistům, co ohrožují demokratický vývoj v ČR (a nejen u nás), přidal ještě mnohé bývalé  komunisty, převlečené "pseudopravičáky" a v neposlední řadě bývalé příslušníky Státní bezpečnosti a tisíce jejich spolupracovníků.

Krátce řečeno, "pátá kolona". Skrytá, nikdy nespící a stále nadmíru nebezpečná síla, kterou nelze v žádném případě podceňovat.

0 0
možnosti

cojanato

10. 5. 2011 20:53
Ten film je úděsný

U mě bodujete Martine !R^

Dík za link, protože na oněch stránkách je m.j. spousta dalších super video-dokumentů.

0 0
možnosti

Kocour Bobule

10. 5. 2011 18:49
.

Děkuji za odkaz na film.

0 0
možnosti

strycek-Joe spol. s r.o.

10. 5. 2011 17:41
Vážený pane Uhlíři

, spojil jste se s politickou garniturou, která chce zplundrovat ekonomiku (viz katastrofální růst dluhu), úspory občanů (viz stavební spoření) a ukrást zbytky zdrojů, které v této republice ještě zbyly. My chápeme, že Vám v tomto zápase levice potažmo komunisté vadí. Tak je prostě zakažte, a budete vše moci ukrást rovnou, alespoň bude vše průhledné a transparentní.

0 0
možnosti

echo.3.

10. 5. 2011 16:24
Výborně, pane Uhlíři !

A děkuji za odkaz na působivý film, hned přeposílám přátelům a známým.

         :o)

Karma jako přídavek.

0 0
možnosti

Antonín, topič

10. 5. 2011 14:13
Autor by se měl místo

plácáním nad marginálními politickými silami zamyslet nad příčinami poklesu důvěry v tzv. demokratické strany. A může připojit i názor předsedy TOP09 Kalouska.

0 0
možnosti

martinuhlir.blog.idnes.cz

10. 5. 2011 14:23
Re: Autor by se měl místo

Dobrý de, děkuji za názor. Současný morální marasmus, nejen na politické scéně, ale v české společnosti obecně souvisí bezesporu s pocity frustrace. Nebyli potrestáni komunističtí zločinci (resp. ano, ale jen jejich malý zlomek). Jsem optimista, bylo by naivní čekat, že k národní očistě dojde okamžutě po pádu totality (i když skutečnost, že komunistická strana nebyla postavena mimo zákon, považuji za velkou chybu), je to dlouhodobý proces, po uplynulých 20 letech se dostáváme do další fáze.

0 0
možnosti

horší než komunisti

10. 5. 2011 11:53
tady žádná demokracie není

tím spíš když se zakazují strany a vnucují jediné "správné" názory

a s tím vyhlazováním to má i kapitalismus - ti nejchudší zdechnou v kanálu

kapitalismus vytváří extrémně bohaté a tím i extrémně chudé, jen je nemusí likvidovat přímo

0 0
možnosti

svann

10. 5. 2011 12:04
Re: tady žádná demokracie není

R^

0 0
možnosti

Jack Russell

10. 5. 2011 11:41
Především bych autora chtěl požádat,

aby své použité citáty upřesnil tak, aby bylo možné je ověřit. Díky. Již první věta článku nám říká, o co autorovi jde. Totiž vždy, když se v politice nedařilo, hledal se viník a nepřítel. V 50. letech to byli váleční štváči a vyvlastněná buržoazie. Dnes jsou to extremistické strany a hnutí, staré struktury, socialistické přežitky v myšlení lidí a KSČM. Autor srovnává jablka a hrušky, vypomáhá si berličkami vytržených citátů bez přesných odkazů, zamlčuje stovky milionů obětí válek a agresí vzniklých z demokratické politiky nebo přímo demokrat. státy vedenými, propagandistický film předkládá jako argument (VIL: film je naší nejsilnější zbraní) a úplně nepochopeným u něj se jeví třídní boj a revoluční násilí. Výsledkem je trapná slátanina snažící se ospravedlnit protilidový, protinárodní a protistátní charakter dvacetileté polistopadové politiky.

0 0
možnosti

Antonín, topič

10. 5. 2011 14:27
Re: Především bych autora chtěl požádat,

Kdyby totiž politici nerozkradli, co se dalo, tak by na nějaký nácky a komouše každej kašlal.

0 0
možnosti

ddannnn

10. 5. 2011 11:11
Dnes karma a souhlas

a díky za odkaz. A možná i Vám ten film otevřel oči, abyste mě pochopil, proč jsem Vám v diskuzi v minulém blogu psal, proč nejsem ochoten jít proti hnědým socialistům po boku jiných socialistů (např. těch s Guevarou na triku, nebo mávajících vlajkou SSSR). Nepřítel mého nepřítele není můj přítel! To bych zrovnatak mohl jít po boku hnědých socialistů proti těm rudým. Jenže já nechci jít po boku žádných socialistů, anarchistů, komunistů, nacistů a podobné levicové špíny:-/

...asi bych si musel vytvořit nějakou třetí, osobní, blokádu.

0 0
možnosti

multIX

10. 5. 2011 12:00
Re: Dnes karma a souhlas

a zase by to bylo NEO;-)

0 0
možnosti