Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Karel2002

5. 6. 2011 20:42
Doleček a Klaus mají pravdu

a vy lžete. Pročetl jsem si toho spoustu o balkánských válkách ze všech možných zdrojů a navíc nejsem na rozdíl od Dolečka nijak ovlivněn příbuzenskými či přátelskými vztahy se Srby. Pravdivý je např. tento článek zde

http://www.blisty.cz/art/58848.html

Miloševič byl nevinen (také mu nebyla dokázána o soudu žádná vina), Karadžič je nevinen, Mladič je nevinen...viníci jsou muslimský předák Izetbegovič, americká ministryně zahraničí Albright (tehdy za USA v OSN) a americký president Clinton.

0 0
možnosti
G

Gmur

4. 6. 2011 18:15
diky

mockrat R^R^R^

0 0
možnosti
K

kaktusak

4. 6. 2011 0:02
Kdo ví, jak to vůbec bylo

Srebrenica je nejspíš variací na "gliwický incident".

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

5. 6. 2011 21:33
Re: Kdo ví, jak to vůbec bylo

Fuj, kaktusáku, že se nestydíte!Rv

0 0
možnosti
ZH

Zani

3. 6. 2011 11:21
Všichní jsou to zbabělci

No já jenom čekám, kdy se Venca zastane Eichmana, je totiž doloženo že už před převzetím moci Hitlerem zabil jeden žid němce. Měli tedy plné právo je poslat do plynu. Jo a protože ten žid se přistěhoval z Ukrajiny a měl příbuzný po celé Evropě, není se co divit , že poslal Wehrmacht je všechny sebrat. A co Lidice? Tam jezdí Venca klást věnce, a proč? Vždyť tam němci provedli to samí co Mladič.

Jugoši jsou zbabělci, největších vítězství dosahovali v boji proti civilistům. ;-€

0 0
možnosti
V

Viki007

3. 6. 2011 15:37
Re: Všichní jsou to zbabělci

Víš, co to je občanská válka a jak se liší od normální války, vedené regulérními armádami? Kdy ozbrojené tlupy nejsou podřízeny nějakému velitelství, ale vede je obvykle nějaký tupý psychopat, který v životě neslyšel o ženevských konvencích? Že to je je něco na způsob boje mezi tlupami opic někde v pralese, kdy se i úroveň primitivismu bojovníků (zde bohužel s moderními zbraněmi) blíží právě úrovni těch opic?

0 0
možnosti
JD

maudite

3. 6. 2011 3:13
0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

3. 6. 2011 1:42
Klaus se nám postupně vybarvuje...

do hněda...

Martine, dík za odvážný článek.

http://hassan.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti

lost

3. 6. 2011 0:05
no já znám Srby . . a znám Bosňáky

...v současné době není vůbec možné se k věci vyjádřit svobodně. Svého času jsem se zmínil o srbské statečnosti za II.války, bohužel před bosňáky, kteří mluví stejnou řečí - nebyl to dobrý nápad, jsou skutečně nebezpeční.

0 0
možnosti
V

Viki007

2. 6. 2011 22:59
Mladý hochu,

když neznáš nic z historie, z níž sis evidentně nic nepřečetl (novinové články nejsou historie) a pokud si k tomu nedokážeš sečíst ani dvě a dvě, tak se PROBOHA nevyjadřuj k jakémukoliv historickému tématu. Jeden by čekal, že za tu dobu si už běžně inteligentní člověk dávno zjistil, jak to s tím srebrenickým masakrem bylo, že tam zdaleka nebyl takový počet obětí (a zatím to pěkně narůstá, z původních 5 tisíc nyní už 8, jsem zvědav, kdy se to dostane na 6 milionů), že ti údajně zmasakrovaní léta předtím masakrovali okolní srbské vesnice (takže zastřelení si skutečně zasloužili, bohužel se jim podařilo před obsazením města ustoupit) a že celá aféra byla uměla nafouknuta, protože Západ se holt rozhodl zničit stát, který se nebyl ochoten stát jeho kolonií (jako např. Česko), zde především Srbsko.

Klause je nutno za jeho odvahu pojmenovat věci pravým jménem jen obdivovat. Je smutné, že kdejaký hloupý utřinos zde může exhibovat jako chytrý.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

2. 6. 2011 22:29
Díky za info

Teda to je síla. Myslel jsem, že Klaus mě už ničím nepřekvapí a jeho náklonnost a obdiv k světovým diktátorům je všeobecně známá. Že ale bude obhajovat Mladiče, tak to už je opravdová síla! Jak je možné, že to není na prvních stranách našich novin? Připo*raná média.

Ode mne máte karmu za perfekt. článek a děkuju za informaci.

0 0
možnosti