Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

echo.3.

16. 7. 2011 19:54
Pan Bátora je pouhou loutkou

v rukách principálů zákulisní politiky.

0 0
možnosti

wotan83

14. 7. 2011 12:37
Vážený pane Uhlíři

z lidí jako Vy je mne skutečně blivno. Fakt, že občané do zastupitelské role zvolí člověka Vašich morálních kvalit, aniž by se o ně explicitně zajímali, je smutná realita. Dovolil bych si vsadit nato, že nebudete znovuzvolený, neboť kdokoliv si přečte Vaše nenávistné výplody, musí být upřímně zhnusen (pokavaď ovšem není stejného ražení jako Vy). Stejně tak se domnívám, že byste nikdy nebyl zvolen, kdybyste se svou publikační činností začal již před volbami  Skutečnost, že vystupujete jako politik TOP 09, tedy strany která má ve svém názvu "tradice, odpovědnost a prosperita" a odvolává se na konservativní politiku, působí spíše tragikomicky. Vy by jste se vážený vyjímal na kandidátce strany Zelených, hned vedle demokratů tipu Lišky, Šiklové či Hromady. Podle mne jste z hloubi své duše nenávistný, nepřející, pomlouvačný a zlý člověk, který rád "ironicky naznačuje", ale opravdové konfrontace se děsí. Kouzlem nechtěného, jste se jako kádrovák prozradil sám

S pozdravem Váš nevolič

Wotan

3 0
možnosti

Cynyc_

14. 7. 2011 12:56
Re: Vážený pane Uhlíři

Nemusíte s panem Uhlířem souhlasit, on ale aspoň uvádí argumenty. Vy ho celou dobu jenom urážíte a jediným "argumentem" je to, že se nevyjadřuje dost konzervativně (přeloženo: odvažuje se kritizovat ultrakonzervativce Bátoru). Připomněl jste mi známý citát: Konzervativci nemusí být nutně hloupí, ale většina hloupých lidí jsou konzervativci.

0 0
možnosti

Ccecil

14. 7. 2011 8:38
Tohle je hnus

měl byste se stydět, ale to vy neumíte. Lhát ano.

5 0
možnosti

martinuhlir.blog.idnes.cz

14. 7. 2011 9:17
Re: Tohle je hnus

Dobrý den, děkuji Vám za reakci. Můžete prosím upřesnit, kde podle Vás lžu? Děkuji, s pozdravem, Martin Uhlíř

0 0
možnosti

nonick

14. 7. 2011 7:23
Autor by se coby kádrovák uplatnil i v bývalém Rudém právu

a jeho "Ztroskotancích a samozvancích"...Rv

4 0
možnosti

guang

14. 7. 2011 8:58
Re: Autor by se coby kádrovák uplatnil i v bývalém Rudém právu

Přesně to mě napadlo taky...:-/

1 0
možnosti

Milan Milhof

14. 7. 2011 4:22
Autor se "obává" že pro kandidaturu na jakoukoliv funkci

by měl "snad být požadavek rasová čistota". Toto mně vůbec, ale vůbec neznepokojuje. Mně daleko víc znepokojuje, že už dnes je požadavek pro kandidaturu na dobře placenou funkci z veřejných peněz stranická knížka: ODS, TOP! To jsme to dopracovali, že? Na rozdíl od komunistů před 1989, kteří měli zájem udržet jakýsi vývoj státu (i když se jim to moc nezadařilo, ale tendence byla a stát budován byl, ne že ne) je dnes cílem všech vládnoucích stran 1/ okrást lidi zvyšováním daní; 2/ nahrabat pro sebe a stranu co nejvíc, protože to musejí stihnout během volebního období; 3/ zajistit si beztrestnost za svoje ekonomické zločiny. A pokud se pan Bátora zaměří na to, co vysoké školství učí za veřejné peníze, ketrých má stále málo a hlavně co produkují ty všelijaké "sociologické", "sociálně studijní" "genderové" aj. zbytečné školy, bude to jen a jen dobře!!! Parazitů máme dost i bez nich, tak proč je ještě rozmnožovat.

0 0
možnosti

Paveljan

14. 7. 2011 13:59
Re: Autor se "obává" že pro kandidaturu na jakoukoliv funkci

R^R^R^

0 0
možnosti

acvil

14. 7. 2011 0:02
..máte problém s tím, že pan Bátora kandidoval do parlamentu

...za nacionalistickou Národní stranu...proč???...a pokud by kandidoval za KSČSSD, ODS nebo TOP09, tak by to bylo v pořádku...???...ty bláboly o "rasové čistotě" pominu a jeho názor na převážně levicové humanitní intelektuály je docela výstižný...:-)R^

2 0
možnosti

guang

14. 7. 2011 8:58
Re: ..máte problém s tím, že pan Bátora kandidoval do parlamentu

R^

0 0
možnosti

wood

13. 7. 2011 23:06
Když je Bátora taková skvělá kapacita,

tak proč jej musíme platit z našich daní?Tento hochštapler si není schopen najít práci,která by jej uživila v soukromém sektoru?Je to typický příživník veřejných rozpočtů.A ještě má požehnání Hradu.Prostě hnus.Jaké má tento člověk vzdělání?Jaké jsou výsledky předchozí práce?Proč pro něj musí být nalezeno místo ve státní správě?.Kde jsou všichni investigativní novináři,kteří by nám mohli objasnit odpovědi na na tyto otázky.

0 0
možnosti

Milan Milhof

14. 7. 2011 7:04
Hlupáku - Bátora ti vadí a tisíce jiných vyžírků ne?

Kdyby byl Bátora jediný, pro kterého "musí být nalezeno místo ve státní správě", tak zde bude ráj na zemi. Problém je v tom, že těch výborně placených parazitů ve státní správě je už tolik, že se kvůli nim musejí zvyšovat daně všem ostatním, aby vůbec šli zaplatit a co je ještě horší, že za kvalitu a prospěšnost jejich práce nikdo neodpovídá a nikdo nekontroluje! Tento parazitický zločinecký stát stát chcípne na svoji rozežranost. Nad tím se rozčiluj, naivní hlupáku, ne nad Bátorou, kterého jistě vůbec neznáš!

1 0
možnosti

všd

13. 7. 2011 22:12
TOP je v názoru na Bátoru rozpolcena

Jiří Hejlek (tuším místopředseda v StČ kraji ho podporuje), tento chlapec stojí proti němu. A tomu celému se směje ze spaní Schwarzenberg ...

1 0
možnosti

fido_castro

13. 7. 2011 20:57
Zvracim tez

„Nad blogem Martina Uhlíře v poledne zvrací pán, jde kolem něj jiný a říká: ‘Máte moji podporu, plně s vaším názorem souhlasím.‘“

Od zacatku jsem vedel, ze TOP09 je velice nebezpecny spolek bezcharakterniho lidskeho odpadu, ale tento pan zcela prekonava moje predstavy.

4 0
možnosti

Ccecil

14. 7. 2011 8:40
Re: Zvracim tez

Tento pán je bohužel členem TOP. Naštěstí je tam mnohem více jiných lidí, kteří jeho hloupé názory nesdílejí.

1 0
možnosti

d. Lilly

13. 7. 2011 20:41
Ve stínu léta

Díky za vaši malou "hilsneriádu".

Jedním vrzem se bátoru na post náměstka nepodařilo protlačit, tak to bude per partes.

Je léto, kdo by se zajímal o politiku, do konce léta možná bude bátora možná i ministrem.

Mám obavu o české školství.

0 0
možnosti

Milan Milhof

14. 7. 2011 7:07
Mám obavu o české šmkolství taky!

Je v něm potřeba udělat pořádek. Vyházet všechny učitelské vyžírky, které vychovávají další nejen nepotřebné, ale i škodící parazity typu "sociální studie", "gender" a podobné nesmysly!

0 0
možnosti