Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

czernej

11. 3. 2011 5:32
hmm

a co ty zrůdy z TOP09,ODS atd. co s nima?

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

11. 3. 2011 6:29
Re: hmm

to si delas srandu?

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

11. 3. 2011 4:09
lide si nechteji uvedomit a mnozi priznat

ze byli soucasti neobycejne zrudneho systemu.

Komunisticka ideologie mnohokrat predci bratrskou ideologii fasismu,pochazejici taktez ze socialisticke lihne.A to nejenom mnohonasobnym poctem obeti ve svete,ale schopnosti cerpat silu z tech nejnizsich lidskych pudu.

Zavist a s ni casto spojene siroke udavacstvi bylo v systemu vedeneho komunisty bezne."Kdyz nemam ja,at nema ani on!"A k ospravedlneni svedomi je nutne dotycneho snazivce onalepkovat treba jako nenazraneho kapitalistu vykoristovatele, revansistu, oportunistu,kulaka, burzousta, nepritele delnicke tridy nebo kapitalistickeho spiona.Hypokracie,sobeckost,zavist,zloba a nenavist.To zivilo komance a podobne praktiky lze videt i v dnesnim vyvoji cele zap spolecnosti, ktera je neobycejne socialisticka, znovu se fasizuje a socani nas uz zase vedou do valky.

Mame tu cenzuru a oficialni lez - politickou korektnost, mame tu diskriminaci - pozitivni diskriminaci,mame tu zase politicke procesy na objednavku.

Mame tu multikulti fasismus.

0 0
možnosti
RH

richardhorak

11. 3. 2011 2:42
Vy jste nenapravitelný ...

... jistě, máte nárok na svůj názor, jako každý, ale od vás jako od politika očekávám rozvážnost, objektivnost, rozum ... promiňte píši to znova, váš článek toto neobsahuje ... zrůdy a k...y nechte američanům do filmů ... samozřejmě že karmu mít budete ... to co jste napsal je populistické, karma sama o sobě ... ale řekněte mi - opravdu se u vás v TOP09 najde někdo, kdo se za tento článek postaví? Já doufám, že ne. Karel, kterého si velmi vážím, by se s ním určitě neztotožnil ...

Karmu vám nikdo neuzmul, ta je automaticky smazána přesunutím článku do "osobních" ...

0 0
možnosti