Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

arrosage

9. 4. 2011 20:50
Multikulturní sebevražda začíná slovy...

na demonstracích a končí vyhubením a násilnou asmilací.

0 0
možnosti
PB

arrosage

9. 4. 2011 20:51
Re: Multikulturní sebevražda začíná slovy...

i když v případě cikánů spíše zhroucením sociálního systému a občanskými nepokoji..

0 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

9. 4. 2011 20:44
Ale, ale ono to tak zle zase nebude!

Komuniste take meli plnou hubu nadhernych reci, a od sveho vzniku do (relativniho) zaniku ve svete maji na svedomi ve jmenu sve ideologie smrt 100 milionu lidi. A nikdo neprotestuje !? A jeste jsou i ve vlade !

0 0
možnosti
V

Vlk4_bily

9. 4. 2011 20:39
Autorovi blogu doporučuji,

0 0
možnosti
V

Vlk4_bily

9. 4. 2011 20:41
Re: Autorovi blogu doporučuji,

se mezi ckány odstěhovat. Já mám jejich protěžování plné zuby a nejsem myslím sám. Proto jsem dle autora fašista? Tak jsem a jsem na to pyšný. Raději fašoun, než blboun.

0 0
možnosti
JJ

1888

9. 4. 2011 20:33
Jen tak mimochodem.

Cikani maji stejnou indoevropskou rasu jako vetsinova spolecnost. Cikanska rasa, germanska rasa a slovanska rasa je terminologie Goebbelsovy narodni vedy. Pouzivaji ji dnes ve vzacne shode obe strany sporu.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

9. 4. 2011 20:41
Re: Jen tak mimochodem.

však nikdo normální taky tento sociální konflikt ani nemůže označit za rasový. O rasismus nejde. Jedna sociálně neúspěšná, nevýkonná skupina naštvává zbytek společnosti. Nic víc, nic méně.

To že vykazuje nižší IQ není rasou....pokud vyberete z "bílých" neúspěšné jedince a budete z nich budovat komunitu s trvalým ignorováním významu vzdělávání a sociálních vazeb na společnost.....také asi budou mít časem i menší genetické předpoklady. Tj. snoubí se zde sociální a genetický vliv. Pokud by se romské etnikum věnovalo soustavně právě vzdělání....zjistíte, že za takových 100 let budou rozdíly výrazně menší.

Celé je to o lenosti politiků problém řešit. Alibismus a falešná podpora (spíš škodlivé korumpování) menšin problém neřeší a ještě ho zhoršuje.

0 0
možnosti
JJ

1888

9. 4. 2011 20:18
Ruda a hneda jsou si podobne

Maly rozdil ale je. Komunizmus začíná slovy na demonstracích a pokracuje vraždami a nikdy neskonci

0 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

9. 4. 2011 20:34
Re: Ruda a hneda jsou si podobne

S tim komunizmem je to VYBORNY postreh ! Jaktoze ho NIKDO stejnym zpusobem neodsuzuje ? R^

0 0
možnosti
JB

Huffnagellův duch

9. 4. 2011 19:54
Co by asi řekl Karel Čapek

na to, že jedna skupina obyvatel nemusí nic a druhá může akorát platit daně, aby se ta skupina první měla dobře...

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

9. 4. 2011 20:15
Re: Co by asi řekl Karel Čapek

Co by. Šel by a napsal by pokračování k Válce s mloky. ;-)

0 0
možnosti
SP

státní představitel

9. 4. 2011 19:54
Psí ostrovy a další před stovkami let

A jemu podobné obydlené ostrovy skončily vždy přepadem barevných nájezdníků a vyhlazením původních bílých kultur,takže kdo se komu brání;-€(Psí ostrovy=Kanárské ostrovy)a nebo třeba Velikonoční ostrovy a rasová"občanská válka následný úpadek kultur po vyhlazení vládnoucích bělochů.

0 0
možnosti
MP

prazakm

9. 4. 2011 19:45
Autor je nevzdělanec, nebo demagog?

"ze strany nikoli německých, ale českých fašistů" - už jenom tato věta ukazuje, že autor neví, o čem mluví, nebo to ví naopak velmi dobře a lže. Ostatní "informace" je tudíž nutno brát s náležitou rezervou. Snad každý ví, že fašisti jezdili do Německa nejvýše tak na přátelskou návštěvu, v Německu byli socialisti, nazývaní ovšem nacisti.

0 0
možnosti
C

Cynyc_

9. 4. 2011 20:07
Re: Autor je nevzdělanec, nebo demagog?

Nevydávejte své názory za vzdělanost. Konsezus je, že nacismus je forma fašismu. Můžete s tím nesouhlasit a argumentovat, proč je toto zařazení podle Vás chybné, nemáte ale žádné právo označovat za nevzdělance či demagoga někoho, kdo na tomto konsenzu staví.

0 0
možnosti
L

Legionář

9. 4. 2011 18:45
Jsem rasista ?

Nejsem si jistý. Jednoznačně však tvrdím, a znám i způsob jímž lze mé tvrzení prokázat - multikulturalismus a politická korektnost, ruku v ruce s pozitivní diskriminací jsou zhouba společnosti. Většina "řešení" jsou jen více či méně nešťastnými způsoby jak bojovat proti zcela reálnému problému. A existenci tohoto problému známe a pociťujeme všichni. A pokud stát neprojeví snahu se problémem efektivně a bez politické korektnosti  zabývat, může k velkým nepokojům dojít poměrně snadno. Situace romské otázky začíná připomínat odjišťěný granát. Jsem rasista ?

0 0
možnosti
U

Uther

9. 4. 2011 18:48
Re: Jsem rasista ?

Slovo "rasista" je tak ohebné, že když pisálci nazvou někoho rasistou, jen se tomu člověk musí smát. ;-D

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

9. 4. 2011 18:14
Pro Cynyc_a

Na další straně máš odpověď, pokud chceš reagovat, udělej to prosím zde.

0 0
možnosti
C

Cynyc_

9. 4. 2011 19:46
Re: Pro Cynyc_a

To, že u nás nepanuje úplná názorová svoboda, je evidentní - viz paragraf podpora a propagace hnutí směřující k potlačení práv a svobod. Dokážu pochopit, že byla nějaká forma tohoto zákona po válce a hrůzné zkušenosti s nacismem ve většině evropských zemí zavedena, otázkou je, zda je ospravedlnitelný ještě dnes. Co je každopádně nepřijatelné, je dvojí metr - zástupci jedné totalitní ideologie jsou důsledně pronásledováni a jejich politické strany rozpouštěny, zástupci druhé sedí v parlamentu a smějí se nám z obrazovek do ksichtu. Nesouhlasím ale s tím, že by ignorování určitého názoru médii byla na stejné úrovni. Média jsou v soukromých rukou, nikdo je centrálně neřídí, a co si chtějí psát je jejich věc. Mezi právem myšlenkového směru na legalitu a na mediální propagaci je velký rozdíl, pro mě svoboda znamená trvání na prvním a odmítnutí druhého.

0 0
možnosti