Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CAS

cara al sol

9. 4. 2011 16:21
Možná se příště potkáme,

ale na Vaší straně stát nebudu. Právě proto, že by slušní lidé neměli mlčet k tomu, co se v jejich zemi děje. Vy zastáváte heslo "drž hubu a krok, pokud nemáš stejný názor, jako já".

0 0
možnosti
HF

Cofola

9. 4. 2011 15:46
Test na odhalení pokrytectví

Čekáte o půlnoci na zastávce, na kterou přijedou současně dvě tramvaje, které jedou vašim směrem. V jedné budou cikáni a v druhé ne. Do které nastoupíte s menšími obavami o svou peněženku a své zdraví? Prosím poctivou odpověď.

0 0
možnosti

Mablung

9. 4. 2011 16:45
Re: Test na odhalení pokrytectví

O půlnoci mi to bude totálně jedno (ne kvůli alkoholu). V nacpané 22 odpoledne už ne ...

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

9. 4. 2011 15:32
Češi jsou stádní národ

Nejsme fašistický národ (poslouchající na slovo Vůdce), jsme stádní národ. Když někoho Cikán okrádá, radši držíme pysk, protože by z toho "mohly být problémy". Problémy s Cikány se u nás proto neřeší jako na Východě (někoho z vaší rodiny okradou, tak si vezmete vidle a jdete si to rozdat s obyvateli osady, policie to neřeší jako rasový problém), u nás se problémy NEŘEŠÍ - aby se neřeklo "rasismus", tak se valí peníze do nic neřešících spolků, ustupuje se, z nuceně smíšených škol rodiče stahují dět, USTUPUJE SE. To, co vypadá jako podpora fašismu, je podpora mlčící a ustupující majority, která s překvapením objevuje, že je někdo, kdo neustále jenom neříká "přizpůsobte se jim, ustupjte jim, neprovokujte je". A PROTO je podporuje. Je to xenofobie, ale není to fašismus. Xenofobie je normální, funguje i mezi černochy (mají největší genovou různorodost na světě = nemísí se!) i Cikány (zkuste dát dohromady Olašku a Rumungra a uvidíte čoro moro).

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

9. 4. 2011 15:36
Re: Češi jsou stádní národ

Řešení problému je kupodivu skutečně fašistické: Stát musí natvrdo řádat po VŠECH OBČANECH, aby plnili jeho nařízení - očkování, povinná školní docházka, povinná péče o děti. Neplníš, přijdeš o dávky, odebereme ti děti, skončíš v base. Tohle je kupodivu z definice fašističtější, než místní přesdržka mezi holohlavci a Cikány, která, podobně jako u válek gangů, nepřinese nic jiného, než vykolíkování prostoru, kde žijí izolované komunity "po svém". Státní a vynucovaný normativ chování je z povahy věci skutečně fašistický, ale může přinést výsledky - navrhované školy, kde by cikánské děti byly oddělné od rodin a "asimilované" něco změnit můžou. Asimilace, nivelizace a vnucení hodnot jsou skutečně rysy fašismu. Multikulti nic změnit nemůže, vede jenom k expanzi neasimilované izolované populace a následnému pomalému hroucení státu, protože stát nemůže žít z rozdávání dávek a řešení konfliktů mezi skupinami.

0 0
možnosti
PP

echo.3.

9. 4. 2011 14:58
Souhlasím s Vámi

a doufám, že o zážitcích něco napíšete nebo dodáte i pár fotografií.

Když čtu některé příspěvky zde, případně ty z Facebooku, dělá se mi nevolno.

0 0
možnosti
PM

kimos

9. 4. 2011 17:17
Doufam, ze bydlite v cikanske ctvrti a mate deti ve tride

s cikanskymi spoluzaky. Pokud ne, tak si te reci nechte od cesty :-)

0 0
možnosti
DAG

David a Goliáš

9. 4. 2011 14:43
Antifašismus začíná blogy a končí násilím!

Kdo jsou ti "slušní" lidé, kteří se staví na odpor zlým "neonacistům", jsme mohli vidět při jejich nedávném řádění v Drážďanech, kde blokáda pokojného pochodu "neonacistů" skončila rabováním, násilnostmi, žhářstvím a jiným nesmyslným ničením majetku v podání účastníků blokády z řad radikálních komunistů, sociálních demokratů, zelených, přistěhovalců, "alternativní" mládeže (politicky korektní eufemismus pro narkomany) a samozřejmě násilníků z německé odnože radikálně levicového spolku Antifa. Za zmínku určitě stojí, že na této blokádě, která přerostla v masové násilnosti, se podíleli také zástupci iniciativy V Ústí neonacisty nechceme! Dělejte si v Krupce, co chcete, ale my dva se tam určitě nepotkáme!

0 0
možnosti
G

Gmur

9. 4. 2011 14:37
naprosto zakomplexovany narod

potazmo tihle jedinci. To je priserny.

Nacionalista, ktery nenavidi cernochy a nezvladne gramatiku doslova ze treti tridy zakladni skoly. Pri zvote ho drzi jen ta nenavist.

0 0
možnosti
PSV

Pavel Skeptik V

9. 4. 2011 18:29
Re: naprosto zakomplexovany narod

Někdo něco psal o černoších? Fuj, Vy rasisto! To bylo o romech! ;-D

0 0
možnosti
M

Míra4.1

9. 4. 2011 14:34
If...

Kdyby se cikánské zločinnosti všech stupňů dokázal účinně a rozhodně postavit stát, nebyla by možná tato všelijaká poněkud obskurní hnutí (proč hned šermovat slovem fašistický??) a neměla by rozhodně širokou podporu veřejnosti. Zoufalí občané se uchylují k zoufalým činům!!

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

9. 4. 2011 14:23
Situace popisovaná v předposledním odstavci

Podobnou situaci, kterou popisujete ve svém předposledním odstavci jsem zažil a dlouho jsem se před sebou styděl za to, že jsem si tenkrát řekl, že nebudu kazit zábavu a mlčel jsem. Tady je o tom článek:

http://hassan.blog.idnes.cz/c/174803/Co-je-spatneho-na-romske-vysokoskolacce.html#t2

Chválím za odvahu jít proti proudu a dávám karmu.R^

0 0
možnosti
IB

isabell

9. 4. 2011 14:43
Re: ale fuj

Vy stále nechápete, že ani tento, ani ty vaše pseudohumanistické názory nejsou "proti proudu", a není nic odvážného je v demokratickém zřízení pronášet, ale že jsou pouze (bohužel) proti zdravému rozumu, logice a dokonce i slušnosti a morálce :-P

0 0
možnosti
M

Míra4.1

9. 4. 2011 14:21
Možná se potkáme, ale

na opačných stranách!!;-€

0 0
možnosti
J

jarinecek001

9. 4. 2011 14:06
autore

Chtěl bych autora požádat aby sem naplno napsal jaký je tedy jeho postoj k tomu co zde už desítky let tato menšina předvádí.

a) Líbí se mu to a nastěhuje se do Chánova nebo se mu to nelíbí a

b) zůstane bydlet s majoritou ?

0 0
možnosti
J

jarinecek001

9. 4. 2011 17:07
Re: autore

hmm, tak je asi někde venku a shání materiál na další tvorbu ;-(

0 0
možnosti