Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

ajk

9. 4. 2011 12:13
.....

jen malý dotaz....co v té Krupce budete dělat?přemlouvat nepřizpůsobivé aby se přizpůsobili???dovolím si parafrázovat titulek......Někdo začíná brutálním utokem(viz. zminovaný Patrik nebo nedávný případ v Přerově) a končí slovy na demonstracích...... a dovolím si zakončit opět citátem " a komu tím jako prospějete,co???"

0 0
možnosti
N

nikas123

9. 4. 2011 12:13
Je rteba dodat ze tohle vsechno zpusobuje hlavne stat

Snizenim trestu toho roma - bez debat nechutna a do nebe volajici provokace vsech lidi, zvyhodnovani romu ve spolecnosti, Bezduvodny obvinovani lidi z rasismu kdykoli se vzeprou jakymukoli cloveku z naprsto racionalnich duvodu (a ejhle on je to rom)....

Vite. Ja vzdycky kazdyho posuzuju az podle cinu a je mi jedno jestli je cernej, bilej, nebo fialovej. Ale ty romove me stejne vzdycky presvedcej ze si na ne musim davat pozor. A ja stejne nikoho predem neodsuzuju, ale stejne se to porad opakuje. S tim holt nikdo nic nenadela..

0 0
možnosti
MP

Vrah

9. 4. 2011 12:41
Re: Je rteba dodat ze tohle vsechno zpusobuje hlavne stat

Moc o tom nevím, ale jestli byl trestný čin překvalifikován z pokusu o vraždu, pak asi víc dostat nemohl, takže spor není o tom, kolik dostal (víc dostat asi opravdu nemohl), ale o tom, jestli to byl nebo nebyl pokus o vraždu.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

9. 4. 2011 12:06
...

R^ ano, přesně tak. Začíná to šířením rasové nanávisti, pokračuje to žhářskými vražednými útoky, jako ve Vítkově, a kde to skončí ? Masovým vražděním ?

0 0
možnosti
BT

Brambora Telecí

9. 4. 2011 12:36
Re: ...

No a? Mně je to úplně wurst :-)

0 0
možnosti
PK

skeptický

9. 4. 2011 12:05
Napadení každého člověka je zločin, ale

v případě napadení bělocha nebo křesťana je to mediím a lidskoprávním tlachalů úplně lhostejné. V ostatních, stejně ohavných zločinech dochází k masivní sebeprezentaci profesionálních liskoprávních spasitelů, novináři ucítí senzaci a začnou ji pitvat. V případě stejného přístupu k neromské oběti by byla media napadána z rasismu a jiných smrtelných hříchů.

Takže naši ochránci lidkých práv se zastanou každého, kdo není běloch, křesťan, homosexuál nebo alepoň antiglobalizační agresor.

Právě toto vyvolává onen pocit nerovnosti. U nás typickými hospodskými řečmi (zatím).

Takže i Vy se snažte chránit lidká práva nez ohledu na přídlušnost nebo nepříslušnost k nějaké menšině. Podle citátu uvedeného pod Vaší fotografií to nejen můžete, ale přimo musíte udělat, a pokud toho nejste schopen, pak jste tato slova hrubě zneuctil.

0 0
možnosti
FB

paltt

9. 4. 2011 12:00
Jistě mi prominete můj všetečný dotaz.

Máme si nechat dále kálet na hlavu?

Víte milý pane, tímto Vašim postojem se možná dostaneme tam, že mnozí lidé se budou s hrdostí označovat za rasisty. Nikdo se neptá, co ty uplně obyčejné a slušné lidi vede k tomu, že se začínají radikalizovat.

0 0
možnosti
N

nixpost

9. 4. 2011 11:59
Co dodat ?

kdyby si ten člověk alespoň přečetl , co znamená pojem fašismus. Řekl bych, že čerpal u exkomunistky Šiklové.

Jinak se se mrkněte na níže uvedený odkaz. Myslíte, že se to objeví ve výroční zprávě USA odiskriminaci čechů v Čechách ?

http://www.denik.cz/z_domova/parte-romu-ktera-bila-lidi-na-ulici-je-policie-bli.html

0 0
možnosti
MN

Crowax

9. 4. 2011 11:57
Populista

Jako každý politik překrucujete fakta, což je jen slušný způsob jak řici, že jste lhář.

Nemá smysl vymlouvat vám tohle multikulti šílenství. Ale za prvě: Za tuhle situaci může stát, díky prosazování dvojího metru.

Za druhé: V Novém Bydžově policie zakročila proti skupině feťáků, fanatiků a Kocábů, protože akce DSSS byla legální a oni jim bránili v jejich základních právech daných ústavou.

0 0
možnosti
V1

vver440 1@klikni.cz

9. 4. 2011 11:44
článek je velkej omyl

"fašizmus" nezačíná slovy hrstky lidí, který se nebojí říci svůj názor na demonstraci, ale začíná ze státní správy. ano-ze strany státu, kterýmžto zaměstnancem je i autor tohoto článku. protěžování problémový menšiny za peníze slušných a pracovitých lidí, ústuply, nicnedělání a bázeň ze strany neschopných a dobře placených státních úředníků. vážený autore, ta skupina na fb-to jsou myšlenkyx obyčejných a proti vaší státní mafii bezbranných lidí, kteří tímto jen vyjadřujou svojí bezmocnost s problémem cokoli dělat. zatímco vy si sedíte na svých teplých místech a bojíte se, aby jste o ně např obviněním z tzv. "rasizmu" nepřišli, tihl lidé přichází do styku s opravdovým rasizmem. jsou systematicky okrádáni, uráženi, bití menšinou, kterou stát za jejich peníze podporuje. mně osobně není vůbec špatně ze stránek tý skupiny, ale z našeho neschopnýho státu a jeho úředníkůRv

0 0
možnosti
V1

vver440 1@klikni.cz

9. 4. 2011 11:45
Re: článek je velkej omyl

omlouvám se za překlepy, tohle mně dostalo.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

9. 4. 2011 11:43
musím se romů zastat

moje babička byla učitelka a měla ve třídě tři cikány. A byli to ti nejhodnější, nejukázněnější, nejčistotnější, nejsnaživější a nejchytřejší žáciR^;-D

0 0
možnosti
P

Pepito-To

9. 4. 2011 23:50
Re: musím se romů zastat

Politicky korektní lež ;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
D

dampfer

9. 4. 2011 11:40
Samozřejmě

mi na vás anarchistech a bolševících vadí zejména to, že se městy flákají vaši kámoši v tričkách s bolševickou rudou pěticípou hvězdou, srpem a kladivem !!!

Počty zavražděných vyhráli komunisté--- a klid po pěšině !!! Kde je pravda a objektivita ???

0 0
možnosti