Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petrziphajek.bigbloger.lidovky.c

9. 4. 2011 10:28
článek je dosti manipulativní

Reakce není jen o Patrikovi, ale spíše o porovnání činu a trestu násilníků na Patrikovi a Vítkovských žhářů. Kde ja jedné straně je publicita, medializace a výjimečný trest, na druhé mlčení médií (rozvířilo se to, až to putovalo po internetu díky aktivním občanům) a trest snížen na polovinu výjimečného (neřeším absolutní výši, ta je daná zákonem).

Ano, nějací náckové u nás jistě existují. Ale je jich mnohem méně, než se snaží oficiálně tvrdit. Ta jejich "tichá popora" je dána jedinou věcí - tvrdě se u nás prosazuje pozitivní diskriminace, rovná práva a  stejná pravidla pro všechny jsou iluzí a oficiální místa místo toho ještě vyvolávají dojem, jací jsme hrozníé rasisiti a jací jsou romové chudáčci. To opravdu naštve každého slušného člověka.

Chcete zatočit s "rasismem" u nás a zároveň jeho údajnou podporou? Není nic jednoduššího - zaveďte a uplatňujte skutečně stejný metr pro všechny, nezvýhodňujte jedny proti druhým, dejte stop pozitivní diskriminaci.

0 0
možnosti
DEC

Dubito ergo cogito.

9. 4. 2011 10:57
Re: článek je dosti manipulativní

R^

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

9. 4. 2011 10:21
pseudorasismus většinové společnosti

má od fašismu hodně daleko. Vytrhnout pár výkřiků nějakého ultrapravicového primitiva a lživě je přiřknout většinové společnosti je laciný trik jak zdiskreditovat pravdu.

Realitou je ale to, že ona menšina je problémová a její nezanedbatelná část nehorázně parazituje na jakémkoli bezpracném zdroji příjmů. Nutno přiznat, že její označnění za opačný rasismus není zcela oprávněné. Oni jsou naopak internacionální. Je jim zcela jedno jestli vysávají český, francozský, kanadský nebo jakýkoli jiný systém....;-D Chraň nás bůh před lidmi jako vy. Právě idealisté umožnili nástup diktatur......tím, že vždy uklidňovali ty slušné občany, aby se hlavně proti ničemu nebouřili.Rv

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

9. 4. 2011 10:26
Re: pseudorasismus většinové společnosti

A kdo je v té DĚLNICKÉ STRANĚ SOCIÁLNÍ SPRAVEDLNOSTI ten ultra pravičák? 8-o

0 0
možnosti
V

villík

9. 4. 2011 10:21
Víte, jak se na těhle diskuzích stanete "nácky"?

Stačí naznačit, že, s ohledem na svoje dosavadní životní zkušenosti, nemáte rádi Cikány....... a už se to pak s člověkem táhne....

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

9. 4. 2011 10:15
Vzhledem k tomu,

že bydlím v obci s významným podílem těchto milých jinoetnických obohacovačů, je DSSS asi jediná socialistická strana, kterou jsem schopen tolerovat!

Jo, a srovnávat Čapka a situaci za II. republiky s dneškem a jeho multi-kulti šílenstvím, chce opravdu silný žaludek!

Původně jsem si myslel, že v TOP 09 se sešli pravicoví konzervativci nebo patříte k nějaké neomarxistické frakci? A co na to Jan Tleskač...tedy bratr Kalousek ;-O

P.S. nevíte kam se v konzervativním (sic) Idnes ztratila diskuse pod článkem o  Bangovi a jeho útoku na republiku? Protestoval jste?

0 0
možnosti
JK

truepapas123

9. 4. 2011 10:34
Re: Vzhledem k tomu,

R^

0 0
možnosti
M

modrobýček

9. 4. 2011 10:05
To se ani nedá dočíst.

Pište si pane zastupiteli cokoliv, ale někdy přijďte do oblastí jako je Krupka, Janov nebo některé části Ústí n.L. Popovídejte si s obyvateli a pak napište nějaký článek. Ale tyhle kydy si nechte Vy multikulto.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

9. 4. 2011 10:04
co jste konkretne udelal vy?

Co jste konkretne udelal proti cikanske kriminalite vy? Nejspis nic. Co vam tedy dava pravo posklebovat se lidem kteri ze zoufalstvi hledaji kohokoliv kdo se jich proti nedotknutelnym zlocincum zastane?

0 0
možnosti
IB

isabell

9. 4. 2011 10:45
Re: co jste konkretne udelal vy?

Je jednodušší moralizovat majoritu, protože je v ní procentuelně méně lidí, co by mu za ty kecy dali někde na ulici jednu do zubů.

 Kdyby spustil podobnou kritiku vůči cikánům, (a že si jí zaslouží více, je jasné), možnost obdržet za každým druhým rohem pár facek by značně  stoupla... ať už přímo od nich, nebo od pijavic nalepených na proromské peníze.

Ti by ho navíc zvládli zdiskreditovat i v médiích, a to jako zastupitel nemůže riskovat, je jednodušší kopnout si do lidí, co se s tím "znevýhodněným" soužitím musí třeba i denně potýkat, ti si jen zanadávají někde na diskusích a vrátí se k bránění svých majetků a životů, protože to za ně ještě žádnej plkal účinně nevyřešil :-/

0 0
možnosti
RP

Rudolfova pritelkyne

9. 4. 2011 9:52
Autor je pokrytec

Autor moc dobře pravou podstatu věcí zná. Pouze zcela pokrytecky mlží a hraje si na humanistui, protože se tak cítí náramně intelektuálně. Vědomě lže. Je to prostě slovní exhibicionista a lhář.

0 0
možnosti
DML

Duce Mea Luce

9. 4. 2011 9:57
Re: Autor je pokrytec

Asi mu nedochází, kolik mrtvých, znásilněných a multikulturně oloupených už má cikánský teror na svědomí.

0 0
možnosti
P

por.Dub

9. 4. 2011 9:51
Do cikánú bylo

"nalito" už tolik peněz, a více méně NIC !!!! Tako o co Vám jde ? Potřebujete se zviditelnit , protože je to v módě ? A co potom až nás převálcují ?Jaksi Vám ušlo, že  se rozmnožují GEOMETRICKOU    řadou! Každý parazit se - pokud má vhodné podmínky -  úžasně rychle množí, ale doplatí na to hostitel. Stačí se podívat na život v přírodě.  Určité zákony jednoduše melze PODFOUKNOUT.!:-P

0 0
možnosti
PM

kimos

9. 4. 2011 9:42
jeste by me zajimalo, zda se take tak vehementne

rozcilujete na 1. maje pri komunistickych shromazdenich...

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

9. 4. 2011 9:47
0 0
možnosti
PM

kimos

9. 4. 2011 9:39
jeste, ze jsem TOP 09 nikdy nakonec nevolil

jsou to pseudiohumaniste, kulturni relativiste a kaspari...Autore, zamyslel jste se nekdy nad kauzalitou priciny a nasledku? Proc nejsou Cikani v CR oblibeni a treba Slovaci ano? Jestli nahodou nebude chyba u nic?---

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

9. 4. 2011 9:41
Re: jeste, ze jsem TOP 09 nikdy nakonec nevolil

... a neměl byste ještě nějakou nálepku, pane? Třeba nějakou peprnější, tohle je ohrané :-)

0 0
možnosti