Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Martin V2

27. 4. 2011 8:41
Je to skvělé!

Je to skvělé, že se konečně zase našel někdo, kdo to s námi myslí dobře a hlavně vše dělá pro naše dobro!

Začal to Lenin a pak přes řadu dalších masových vrahů se dostáváme k zatím malému Uhlíři, který chcet také svojí pravdu povýšit nad zákon a jednat v jeho morálním smyslu pro spravedlnost, který povýšil nade vše a nade všechny. Třeba se mu to povede a bude si moci stoupnout po boku dalších velikánů levicové "spravedlnosti a řádu!.

0 0
možnosti
IB

isabell

27. 4. 2011 10:15
Re: Je to skvělé!

R^ R^

0 0
možnosti
S

stedrik

27. 4. 2011 8:15
do čela smažek se postaví lidi

napojený na státní penězovody, kteří v životě ani kačku nevydělali rukama, ale pouhým tlacháním, to mě vomej nohy. Jen doufám, že pro tentokráte policajti konečně budou dělat svou práci a nechají oba tábory na pokoji. Ty si to rozdaj mezi sebou a bude na dlouho pokoj. R^ Radši by si měl Uhlíři pohlídat, aby kníže přestal všude chrápat, Kalousek pykal za svoje dvacetileté vládnutí a všichni z "hop 09% ze státní zakázky do naší kapsy" měli zaplacený Kalouskovy složenky na úhradu státního dluhu.

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

27. 4. 2011 8:16
Re: do čela smažek se postaví lidi

jo, celkem zábavnej, když ne věcnej, příspěvek do diskuze, díky :)

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

27. 4. 2011 8:10
Národ Švejků

Napřed falešné "bohoslužby", jako protiakce švejkovská "náboženská organizace", nyní porušování zákona ve jménu "zabránění porušování zákona". V čele akce šéfredaktor plátku, který si hraje na seriózní týdeník, buddhista převlečený za katolíka, velmi uvěřitelný antikomunista, novinář, který se snažil mladé lidovce přesvědčit, aby se vymezovali proti konzervativnímu politikovi a Švejk non plus ultra, který na švejkování založil úspěšný televizní pořad. Blogger, který předstírá diskusi a Švejkové komentátoři předstírají, že mu to baští. Hašek by měl radost. ;-D

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

27. 4. 2011 8:20
Re: Národ Švejků

no, ta prava sranda zacne, az se budou konat neohlasene bohosluzby radu ozubeneho kola ... pokud je me znamo, tak patricny pocet podpisu pro zaregistrovani cirkve jiz maji, takze ted uz jenom pockat na nejakou vhodnou prilezitost, uvarit si kafe, dat nohy na stul a pozorovat, jak se fafari slouzici jednotlive bohosluzby mlati hlava nehlava, az sutany litaji vzduchem ;-)

samozrejme, ze zalozeni takove organizace JE ucelove a provokacni ... ovsem pokud by si "druha strana" nezacala s tim, ze pomoci nejakych tech "ekumenickych bohosluzeb" hodlaji zablokovat radne ohlaseny a povoleny pochod, pravdepodobne by nic podobneho vubec nevzniklo. inu, kdo chce kam ...

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

27. 4. 2011 7:15
asi takhle:

pokud otevrene vyzyvate k porusovani zakonu, pak JSTE extremiste ... a jestli levicovi, pravicovi nebo nejaci jini, to uz si racte prebrat sami.

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

27. 4. 2011 7:18
Re: asi takhle:

Kde k tomu, podle Vás, prosím pěkně vyzývám? :-)

0 0
možnosti
MP

Martin V2

27. 4. 2011 6:50
Kdekdo levicový blokuje

Z těchto blokovacích akcí mám pocit, že jde hlavně o peníze. Různí levicový multikulty se bojí, že je levicová Dělnicko-socialistická strana, připravý o zdroj příjmů.

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

27. 4. 2011 7:04
Re: Kdekdo levicový blokuje

poněkud kuriozní názor :-o peníze z čeho, z jakých zdrojů? co to je "levicoví multikulti"?

0 0
možnosti
W

wrangler

27. 4. 2011 1:04
A už jste s tím byl u lékaře?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

27. 4. 2011 1:07
Re: A už jste s tím byl u lékaře?

ale prosímvás. To by ho hospitalizovali a měl by s blokací šmitec;-)

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

27. 4. 2011 0:23
Ty jo, ta policie si musela ale posledně počínat

fakt brutálně. Ale uhlř je hrdina. ten se nenechá odradit a s nasazením vlastního života!!jde bojovat proti nacismu.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

27. 4. 2011 0:03
řetěz

Platí známé pořekadlo, že řetěz je tak silný, jako jeho nejslabší článek. Je v našem zájmu ochránit ty nejslabší, neboť jejich případná újma jen předznamená tu naši. Takže mysleme i na sebe a postavme se neonacistům.

------------------------------------------------

Nejslabší článek je potřeba vyjmout, v případě že jsou ostatní oka dost silná, lze jej zavěsit na spodní konec řetězu.

Ale je nesmysl řadit nejslabší články jako první odshora.

0 0
možnosti
H

hromobiti03

26. 4. 2011 23:31
Vážený pane

ten váš čtvereček s textem na začátku vašeho článku popisuje vlastnosti člověka - ne vlastnosti Čechů, nýbrž vaše. Když někdo tenhle blábol neustále prezentuje, prezentuje tak chudák hlavně sám sebe. Problém je v tom, že se v té nicotnosti cítíte sám a tak se snažíte do toho svého malého světa zahrnout ostatní. Je to směšné. A nejsměšnější na to je, že vám to nikdy nedocvakne. :-)

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

26. 4. 2011 23:56
Re: Vážený pane

je to definice čecháčkovství, to přizdisráčského chování a zaprděnými názory a la "smrádek ale teploučko", hlavním rysem je ale právě ta zbabělost, když už někde "hrdě" oponovat, tak jedině v hospodě u piva nebo anonymně v internetové diskuzi

0 0
možnosti
CB

Imperial_Technocrat

26. 4. 2011 23:07
no difference

Soudruh autor a soudruzi členové DSSS jsou sice formálně na dvou stranách barikády. Nicméně obsahově je to jedna a ta samá svoloč. Přesvědčená, že žákonnost je tu jen pro nevzdělané, neangažované, politický neuvědomělé ... morálně podřadné lidi ... neboť vyšší typus lidí, jako soudruh autor, prohlédli pod závoj jevů až k podstatě, jemu byla vyjevena pravda a touto pravdou chce naplniti celý svět. Ti, jež nesdílejí toto přesvědčení, jsou degenerovaní a nemocní, a proto musí býti vyléčeni či eliminováni.

0 0
možnosti