Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

karelman

16. 7. 2011 7:08
Mně je pan Bátora sympatický a dívím se lidem, kteří proti

němu něco mají. Je zajímavé, že v Česku spíš vadí vyhraněný politický názor než zlodějna.

3 0
možnosti
MD

Mr. Dalby

16. 7. 2011 18:59
Re: Mně je pan Bátora sympatický a dívím se lidem, kteří proti

R^

1 0
možnosti
TK

Higen

16. 7. 2011 0:13
:-)

Já to teda chápu tak, že vás varuje před tím, jaká bude budoucnost naší země!

Jsem snad sám? Myslím, že v tom jen hledáte, co si přejete nalézt :-) [>-]

3 0
možnosti
MD

Mr. Dalby

16. 7. 2011 18:58
Re: :-)

Přesně tak. Autor je naprosto mimo. Ale potřeboval si plivnout a udělat se zajímavým, tak mu to přejme. Hon na Bátoru by se měl zapsat do Guinessovy knihy rekordů..

2 0
možnosti
H

honzahoff

15. 7. 2011 23:36
Takže vláda se Zelenými (na radnici, na státu) už ne?

Mám to tedy chápat tak, že spolupráce se Zelenými je pro Vás, coby člena TOP 09, taktéž nepřijatelná?

Nemusím snad příliš dokazovat, že předseda Strany zelených Ondřej Liška má na svém webu uvedeny jména členů zločinecké KSČ (Šiklová, Klíma) a pedofila Cohn-Bendita, coby své veřejné podporovatele.

Ovšem pozor, Vaši spolustraníci Kalousek a Schwarzenberg seděli s tímto extrémistou v jedné vládě! Neměli byste zmíněné dva pány neprodleně vyloučit ze strany?

1 0
možnosti
S

snaduzdost

15. 7. 2011 23:46
Cohn-Bendita,

Autore Uhlíři, vy neznáte působení Daniela Cohn-Bendita v revolučních letech 1968 a dále? Nad jeho činností byste se měl zamyslet. Ten člověk znamenal  nebezpečí pro evropskou a světovou demokracii!  Jenže to vy zřejmě nevíte, co má  za sebou, a vezete se pouze na vlnách laciného populismu a mainstreamu,který ve své malosti přehlíží veliká nebezpečí a ve svém ignorantství dupe po bezvýznamnostech. Že vám není hanba!

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

15. 7. 2011 23:35
Trapné

přestaňte Bátoru nahánět a chytat ho za slovíčko, domýšlet se u každé věty co by všechno mohla znamenat. Je to ubohé. RvRv

-

Nemáte Bátoru rád. To se stává, nic proti. Ale pokud to vaše jednání ovlivní natolik, že ztrácíte soudnost a snažíte se ho za každou cenu shodit, obvykle se stane, že shodíte sám sebe. A to se vám teď právě děje. 

-

Pokud si vážíte sám sebe, zkuste se trochu kontrolovat. Ve vašem vlastním zájmu. :-/

4 0
možnosti
H

honzahoff

15. 7. 2011 23:22
TOPáci, zameťte si před vlastním prahem...

Třeba tím Bátora myslel, že ještě tyhle jedunovináře nas*** jedním dalším povýšením a oni zemřou rozežráni vlastní žlučí. To by mě zajímalo, která centrála toho Šídla platí. Jestli to ovšem není jen další samozvaný užitečný idiot.

Každopádně by měl hlavně zmizet ten Váš fašizující ministr zdravotnictví, který nechá lidi s celiakií umírat hladem a nejraději by se vykašlal i na nedonošené děti. Případný topácký apel proti Dobešovi a Bátorovi, na což máte toho starostu ze Suché Lozi s tváří neviňátka, bude patrně jen v duchu onoho slavného výroku o třísce a trámu Rv

2 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

15. 7. 2011 23:01
Vítám férově vedené polemické názory

Vážení diskutéři, omlouvám se z diskuze, ale nemám na ni i v tuto chvíli bohužel čas. Pokud mi napíšete přes webový formulář v pravém sloupci, garantuji, že Vám na Váš dotaz/reakci o víkendu odpovím. Opakují se dotazy na mé názory na pana Bátoru, nemám čas tapetovat svá vyjádření z článku obsažených na tomto blogu ještě x-krát do diskuze. Odkazy na předešlé články týkající se pana Bátory naleznete pod tímto aktuálním článkem. Přeji Vám příjemný večer, Martin Uhlíř

0 0
možnosti
JR

janulator

15. 7. 2011 22:59
Pane Uhlíři

to, že někdo má na různé jevy ve společnosti jiné názory než Vy, vůbec neznamená, že je špatný manažer nebo odborník na věci, kterým naopak nerozumíte Vy. Kádrování a posuzování lidí podle toho jaké mají názory bez ohledu na jejich odbornost, čehož se dovoláváte, je to nejhorší co v našich myslích zanechal komunismus.

3 0
možnosti
ŠF

Gróf

15. 7. 2011 23:15
Re: Pane Uhlíři

Problém je v tom, že pokud nás budou kádrovat nácci, pak Bůh s námi... Ovšem nedivím se, že se tak děje právě za Nečasovy vlády, resp. vlády ODS. Není to první případ. Rv

1 0
možnosti
S

snaduzdost

15. 7. 2011 22:40
mě z těchto silně mrazí

a jak jsem si vším, čtenáře mrazí z vašeho sebezahledění, z vaší sebepravdy, z vaší zdánlivé neomylnosti, sebepřesvědčení, z vaší přesmutné pravdy jak v Rudém právu, která dokáže pronic zanic  člověka  pronásledovat a dohnat. Vaše kusé psaní, vytržené ze souvislostí, reagující na lidskou cestu, která jde jen a jen poctivě, i když vkročí tam či onam, je totalitní  hnus. Jste dítě a součástí bývalé  sovětské Pravdy. Styďte se! Šíříte v zemi nenávist a blbou náladu.

4 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

15. 7. 2011 22:43
Re: mě z těchto silně mrazí

Někdy si říkám, že dělám chybu, že na lidi, kteří ani nemají odvahu se pod svůj názor podepsat, vůbec reaguju. Dobrou noc přeju.

1 0
možnosti
B

Brutvann

15. 7. 2011 22:34
Fandím panu Bátorovi !

A také  iniciativě D.O.S.T. !    R^[>-]

Uhlíř  je havloid mimo realitu.Rv

6 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

15. 7. 2011 22:26
Přivedl jste mě na jeden postřeh, který mně unikal

Je jasné, že kdyby jste něco takového napsal o mém mužovi, nebo o některém mém synovi, tak se jistě někde setkáte, na místě beze svědků a tak mě udivuje, že si politici s takovými neumí poradit? Také v tom samozřejmě hraje roli, že jste naprosto bezvýznamný jedinec a nestojíte za námahu.

4 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

15. 7. 2011 22:30
Re: Přivedl jste mě na jeden postřeh, který mně unikal

Dobrý den, asi Vám v rozčilení přeskákala písmenka. Můžete to prosím upřesnit, co jste měla na mysli?

0 0
možnosti