Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

isabell

11. 7. 2012 22:27
...

;-D  ... tak obří pokrytec zkritizoval šéfa a dostal padáka, ale omlouvá to slovy německého filosofa.... šmarjá to je tak patetické :-/

2 0
možnosti

martinuhlir.blog.idnes.cz

14. 7. 2012 2:04
Re: ...

Jen si ulevte, jestli Vám to udělá dobře...

0 0
možnosti

anna585

4. 7. 2012 12:29
Uschlý, Ulejno, Uhlíř - parafráze na váš loňský blog

Pane Uhlíři, v pátečním HP jste nezabodoval. A proč? Protože jste alibista.

Neodpověděl jste krátce a jednoznačně ani na jednu otázku, kroutil jste se jako had.

1 0
možnosti

martinuhlir.blog.idnes.cz

5. 7. 2012 1:07
Re: Uschlý, Ulejno, Uhlíř - parafráze na váš loňský blog

Dobrý den, díky za reakce, ze které je vidět, že čtete můj blog. Beru i takto podávanou kritiku. Pokud míříte na onu otázku týkající se "demisi pana Kalouska" (kde tolik lidí chtělo slyšet krátkou jasnou odpověď), tak vzhledem k tomu, že se mezi potvrzením mé účasti (úterý odpoledne) a samotným pořadem (pátek), se udála ta věc, která se stala (bleskurychlé odvolání Pospíšila), nemohl jsem odpovědět jinak než tak jak jsem odpověděl. S pozdravem, Martin Uhlíř

1 0
možnosti

Petr Johan

3. 7. 2012 12:48
Pane Uhlíři,

věřte mi, že pokud neuvedete v co nejbližším termínu na pravou míru veškeré záležitosti, týkající se tohoto excesu, který jste popisoval v tomto Vašem článku, potáhne se tato záležitost s Vámi ještě dlouhou dobu. Nezapomene se na to a bude Vám to připomínáno jako dnes zločiny komunistům. Zvláště pokud by to měla být záležitost cílené uměle vyvolané diskreditace strany jako takové.

Vy sice třebas budete v jiné politické straně, ale Vaše pokusy diskreditace tak, jak jsou (nejen z mé strany) viditelné, zůstanou v paměti lidí, kteří sledují dění kolem politické situace.

3 0
možnosti

tyramysu

3. 7. 2012 4:35
pane Uhlíři,

čekal jsem, zda nezareagujete na tazatele na FB, ale zřejmě ne, takže se chci zeptat - je níže uvedené kolující tvrzení J. Poláčka (kráceno pro limit idnes diskuze), zejména pak obsah zprávy, kterou vám poslal a o které je zřejmě celá tahle kauza, pravdivé? Pokud je, už jste vyhledal odbornou pomoc?

"V pátek jsem dostal od Martina Uhlíře, na dotaz, zda jde do televize, SMS zprávu: „Už to tak vypadá? Ale myslím, že nemusíte mít obavy, ta anotace je ze strany redakce zdramatizovaná. MU.“ 

Na tuto zprávu jsem odepsal: „Strach nemám, mám dítě. :) ale mrzela by mě mediální chyba, zejména když je teď v éteru trochu jiné téma a myslím, že topka jasně ukázala, že ji nejde o konzervování stavu.“

Zpráva se týkala mé dcery, nikoliv jeho dětí (rodinné poměry pana Uhlíře jsem neznal), a naznačovala pouze to, že „obavy“ nejsou tím, co mě motivovalo k naší komunikaci (...)."

3 0
možnosti

tyramysu

3. 7. 2012 4:44
Re: pane Uhlíři,

díky za doplnění článku, zřejmě ještě před mým příspěvkem v diskuzi... koukám, že také ponocujete. Vlastně jste mi potvrdil více, než na co jsem se mohl dále zeptat, nebo co jsem si odvážil o vás myslet. Rv Díky za to.

1 0
možnosti

Kilián123

2. 7. 2012 19:24
Vážený pane Uhlíři

Předpokládám, že reakce v diskusi pod článkem asi nepíšete Vy, protože nikdo nemůže být tak blbej, aby neustále vysvětloval, jaký je hrdina, protože si prdnul před Kalouskem. 

Jestliže máte potřebu neustále vysvětlovat svou vlastní pravdu, tak si dál pište Vaše ukřivděné blogy, ale necpěte se do politiky. Nemáte na to. Vaše neustálé fňukání tam totiž nikoho nezajímá.

3 0
možnosti

všd

2. 7. 2012 17:25
Tři možnosti, co bude pan Uhlíř dělat

1. Přejde do SZ

2. Vytvoří s dalšími lidmi vlastní subjekt pro komunání volby na P-10

3. Přejde do jiné celoplošné strany, než je SZ

Pravděpodobnost vidím v tomto pořadí.

3 0
možnosti

generál Patlay

2. 7. 2012 17:46
Re: Tři možnosti, co bude pan Uhlíř dělat

Do SZ svymi nazory patri, v te puvodni strane se ocitl nejakym podivnym omylem osudu.

2 0
možnosti

sTizz

2. 7. 2012 16:22
p.Uhlir

SMS zpravu si vylozil spatne,o jeho dceri nepadlo ani slovo,tento blog bude v brzke dobe smazan a ocekava se verejna omluva od p.Uhlire. Spravedlnost musi byt.

4 0
možnosti

Petr Johan

2. 7. 2012 13:00
pane Uhlíři,

už Vám dochází, čeho jste dosáhl?

Možná malicherné popularity. Ale vyřešení problému, který máte, jste dosáhl? Povedlo se Vám možná ještě to, že jste nakrmil spekulanty informacemi, které oni potřebují.

Jestliže chcete někoho z něčeho obvinit a nechcete zveřejnit důkazy, tak o tom prostě nic nepište a mlčte. Takto působíte pouze a jen jako tlučhuba a zhrzený člen strany, který se potřebuje pomstít.

Pokud máte pravdu a bylo na Vás působeno tak, jak popisujete, tak bych to určitě neřešil na blogu, ale právní cestou, nikdo by to tady nevěděl. Vy takto přispíváte k demoralizaci společnosti.

3 0
možnosti

terka v pelisku

3. 7. 2012 0:44
Re: pane Uhlíři,

proč ta Vaše kritika na vystoupení Kalouska v OMV přišla s takovým zpožděním? Proč se k Vám nikdo další z Topky nepřidal? Při sledování pátečního HP jsem si chvílemi myslela, že to je nějaká fraška na vážné téma... Oproti kritikům Vašeho článku naopak vítám, že to bylo podnětem k nezametení pod stůl a že jste se tomu "nějak" postavil, ať už jsou původní pohnutky jakékoliv.

0 0
možnosti

ELAPHURUS

2. 7. 2012 11:37
TOP znamená

Tuneláři, Opusťte Politiku.....RvRvRv

0 0
možnosti

KdeJePravda

2. 7. 2012 10:27
Tragedie

Hned ze začátku, pokud politická strana má stanovy, tak zcela jiste slouzi k hladkemu chodu instituce a stejne to bude i vystupy do medii. Po 5 minutach jsem pochopil, proc se vam snazili vysvetlit, aby ste nikam nechodil, jelikoz jste tam z cele strany a ze sebe udelal saska pred celym statem. Po te, co jste se ztrapnil se ted snazite hledat vymluvy a pricinu nekde jinde.

Proboha, neznal jste ani zakladni veci, se kterymi prijde do styku zastupitel, neznal jste mistni realie. Kdyby bylo neco pravdy na tom, co zde hlasite, uz by to mela v rukou policie a ne media. Tohle je trapna snaha si zachranit trochu cti. Sam jste to videl na hlasovani divaku.. a to nemluvim o vasi nasilne minulosti.

3 0
možnosti

martinuhlir.blog.idnes.cz

2. 7. 2012 10:39
Re: Tragedie

:-) Tohle je docela profi sepsané, posílám pozdravy na Újezd.

1 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4268x
- zastupitel MČ Prahy 10 v letech 2010-2014
Můj profil na Facebooku
Můj profil na Twitteru